McDonald’s відновлює роботу у Дніпрі: які ресторани запрацюють першими

McDonald’s відновлює роботу у Дніпрі. Фото: Facebook-сторінка компанії
McDonald’s відновлює роботу у Дніпрі. Фото: Facebook-сторінка компанії

Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s з 25 квітня відновила роботу своїх перших чотирьох закладів в Дніпрі. Ще один заклад готується до відкриття протягом дня.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це повідомила пресслужба компанії.

Ресторани у Дніпрі відкриваються у різних частинах міста. Зокрема, заклади запрацюють за такими адресами:

  • пл.Старомостова,5, 
  • пр. Гагаріна, 128,
  • пр. Героїв, 2-В,
  • вул.Кондратюка, 2-В,
  • пр. Слобожанському, 1-А.

Заклади працюватимуть з 07:00 до 22:00. У ресторанах у Дніпрі так само, як і в решті закладів McDonald’s в Україні, будуть діяти розширені правила безпеки, за якими у разі оголошення повітряної тривоги команда швидко завершує всі процеси й зачиняє заклад, аби всі могли пройти в укриття. Ресторани продовжать роботу орієнтовно через годину після скасування тривоги.

Як зазначається, у разі підвищеного попиту в перші дні роботи заклади працюватимуть на обмежену кількість відвідувачів, щоб ефективніше відпрацювати оновлені процедури з безпеки.

Придбати страви можна в залі ресторану на касі або через термінали самообслуговування. Також працюватиме МакДрайв. А послуга McDelivery, яку забезпечують партнерські компанії з доставки Glovo та Bolt Food, стане доступною на початку травня. 

За аналогією до відновлення роботи ресторанів у Києві та на заході України у вересні 2022 року, спершу у дніпровських ресторанах буде представлене скорочене меню, яке поступово розширюватиметься. 

Наступні заклади у Дніпрі відкриються за адресами вул. Глінки 2 та вул. Ніжнєдніпровській 17 на початку травня. 

Нагадаємо, що усі українські McDonald’s призупинили роботу в лютому 2022 року через повномасштабне російське військове вторгнення. Таким чином, дніпровські заклади не працювали вже більше року.

Відновлення роботи у південній та східній частині України розпочалося 28 березня з Одеси та Одеської області, де McDonald’s відкрив вже 9 ресторанів. Разом із щойно відновленими дніпровськими закладами в Україні працюють вже 83 ресторани McDonald’s.