Соцмережа Х надасть всім користувачам можливість здійснювати аудіо- та відеодзвінки

Соцмережа Х надасть всім користувачам можливість здійснювати аудіо- та відеодзвінки
Логотип соцмережі X. Ілюстрація: Depositphotos

Соцмережа X, раніше відома як Twitter, розпочинає впровадження аудіо- та відеодзвінків для користувачів, які не мають платної підписки Premium. Про це повідомляє Engadget.

Власник платформи Ілон Маск, кілька тижнів тому поділився новиною про те, що вони почнуть розгортати цю функцію для всіх користувачів, як тільки в компанії впевняться, що вона надійна.

"Нас усе ще просять підписатися на X Premium, щоб мати можливість дзвонити, коли ми натискаємо значок телефону в DM, але ті, хто отримає оновлення, зможуть телефонувати, навіть якщо вони не є платними абонентами", - повідомили інженери з технічного відділу Х.

Згідно з повідомленням, користувачі тепер також зможуть отримувати дзвінки від усіх користувачів програми. Ті, хто хоче скористатися даною функцією, зможуть знайти її в налаштуваннях повідомлень програми. 

У Х зазначили, що для зменшення кількості небажаних дзвінків користувачі можуть отримувати дзвінки лише з облікових записів, з якими вони взаємодіяла принаймні один раз.

Нагадаємо, ще восени 2022 року Маск заявив, що соцмережа працюватиме над запуском аудіо- та відеодзвінків. А в серпні поточного року бізнесмен повідомив, що вонибудуть доступні на iOS, Android, Mac та ПК.

Спершу компанія запустила функцію аудіо та відео дзвінків для платних абонентів, які використовують iOS. Користувачі Android отримали цю функцію трохи пізніше, на початку цього року Дана функція пропонувала передплатникам можливість дзвонити іншим людям через додаток.