В Бучі побудують найбільший ТЦ на Київщині - Bucha Gallery: з'явились фото проєкту

В Бучі побудують найбільший ТЦ на Київщині - Bucha Gallery: з'явились фото проєкту
Фото: Міський голова Бучі Анатолій Федорук / Facebook

В Бучі Київської області побудують новий торговельно-розважальний центр Bucha Gallery. Він буде збудований на місці зруйнованого загарбниками гіпермаркету "Епіцентр" по вулиці Нове Шосе.

Про це розповів міський голова Бучі Анатолій Федорук.

Він повідомив, що Bucha Gallery планують побудувати до кінця 2024 року.

"Передусім, трохи статистики: це понад 600 робочих місць для жителів нашої громади та більш як 30 мільйонів податків до місцевого бюджету щорічно", - зауважив голова Бучі.

Загальна площа нового торговельно-розважального центру становитиме 97 тисяч квадратних метрів — найбільший на Київщині. Окрім власних торгових площ у 51 500 кв. м. ще 14 500 кв. м здаватимуть іншим операторам. Зокрема, у новому ТРЦ планується відкриття одразу десяти ресторанів.

"Новий формат Епіцентру стане грандіозним проєктом у Бучанській громаді. Це ще один приклад відродження, бо ворогу нас не зламати", - зазначив Федорук.

Як і всі нові ТРЦ, він матиме інноваційне технічне оснащення, будуть встановлені сонячні панелі та зарядні хаби для електромобілів. Крім того, передбачено сучасне укриття.

Нагадаємо, про будівництво масштабного торгово-розважального центру в Бучі компанія "Епіцентр" повідомила у лютому 2023 року, до річниці повномасштабного вторгнення.