НБУ курс:

USD

41,28

+0,05

EUR

44,81

+0,09

Готівковий курс:

USD

41,55

41,50

EUR

45,35

45,20

"Київстар" запускає адресну доставку SIM-карток контрактним абонентам

"Київстар" запускає адресну доставку SIM-карток контрактним абонентам
Фото: ua.depositphotos.com

“Київстар” запускає нову послугу адресної доставки SIM-карток клієнтам контрактної форми обслуговування. Про це йдетсься у пресрелізі компанії.

Щоб замовити SIM-картку, необхідно вибрати тариф, пройти онлайн-ідентифікацію та вказати адресу для доставки. Картка буде відправлена через "Нову пошту", а доставка по Україні покривається компанією. 

У “Київстарі” зазначили, що контрактна форма обслуговування тарифного плану є більш вигідною фінансово, адже оплата проводиться раз на місяць, а не кожні 4 тижні.

Водночас ідентифікація абонента забезпечує підвищений захист номера від шахраїв та спрощує управління SIM-карткою, включаючи процеси відновлення, блокування та перевипуску.

Нагадаємо, що раніше була впроваджена можливість замовити eSIM з контрактним підключенням у Київстар через ідентифікацію за допомогою НБУ BankID або застосунку "Дія". 

Оскільки не всі смартфони підтримують eSIM, з 26 липня "Київстар" запровадив можливість підключення контракту для звичайних SIM-карт без відвідування точок продажу. Щоб оформити контракт, потрібно зайти в інтернет-магазин "Київстар", вибрати тариф для SIM-карт, вказати номер і надати копію ID-картки або закордонного паспорта через "Дію" для онлайн-ідентифікації. 

Зазначається, що контрактний тариф забезпечує захист номера від шахраїв, можливість підключення до 5 номерів на один рахунок та відстрочку платежів.

"Київстар" підвищить абонплату для низки тарифних планів

Зазначимо також, що в травні "Київстар" ініціював зміни для низки тарифних планів, щоб збалансувати збільшення витрат на обслуговування абонентів.

Абонентам запропоновано вибір: перейти на новий тарифний план із більшим об'ємом послуг або вибрати альтернативу з тарифних планів за меншу ціну.

Зміни торкнуться тарифних планів, які не змінювалися декілька років, але не будуть застосовані для нових клієнтів, які підключилися протягом останніх 12 місяців.

Фото: ua.depositphotos.com