Власник кіберспортивної організації NAVI Максим Кріппа відреагував на блокування роскомнадзором сайту його команди в країні-агресорі

Власник кіберспортивної організації NAVI Максим Кріппа відреагував на блокування роскомнадзором сайту його команди в країні-агресорі

Як повідомлялося раніше, 19 лютого сайт українського кіберспортивного клубу NAVI — navi.gg — був заблокований роскомнадзором на території країни-терориста. Причини рішення не уточнювали.

Максим Кріппа, власник клубу, прокоментував цю подію: "З першого дня повномасштабної війни клуб NAVI зайняв активну громадську позицію та використав усі наші інформаційні ресурси для протидії російській пропаганді. Також ми виступили з ініціативою про неприпустимість участі російських клубів у міжнародних змаганнях і я радий, що великі турнірні організатори нас підтримали та запровадили низку заборон. З 24 лютого наш сайт неодноразово піддавався DDoS-атакам із території росії, але після невдалих спроб потрапив до списку роскомнадзору. Вважаю це знаком якості. Радий, що наші дії отримали гідну оцінку".

Скріншот із сайту роскомнадзору

Нагадаємо, що в грудні минулого року NAVI провели благодійний турнір із Counter-Strike: Global Offensive. У ньому взяли участь найкращі команди з усього світу. За час матчів було зібрано $ 500 000, з яких $ 108 000 перерахував Максим Кріппа. Їх відправили платформі United24 на закупівлю медичного обладнання для українських лікарів.

Завдяки своїй активній волонтерській діяльності NAVI здобули особливий трофей на платформі United24, підписаний президентом України Володимиром Зеленським. Крім збору донатів, клуб також регулярно передає автомобілі військовим.