Україна та Польща розподілили пункти пропуску для важких та легких вантажівок: схема запрацює з вересня

Україна та Польща розподілили пункти пропуску для важких та легких вантажівок: схема запрацює з вересня
Фото: Держприкордонслужба

Україна та Польща погодили формат організації руху вантажного транспорту в рамках реалізації пілотного проєкту на спільній ділянці кордону. Про це повідомляє Державна митна служба України.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Так, рух транспорту загальною масою до 7,5 тонни буде здійснюватись через пункти пропуску "Устилуг - Зосин", "Грушів - Будомєж", "Смільниця - Кросцєнко" та "Угринів - Долгобичув".

В свою чергу, транспорт загальною масою понад 7,5 тонни будуть пропускати у пунктах "Рава-Руська – Гребенне", "Краківець – Корчова", "Шегині - Медика" та "Ягодин – Дорогуск".

Зміни в організації руху вантажівок діятимуть у період з 1 вересня по 30 листопада. При цьому пасажирські транспортні перевезення у зазначених пунктах пропуску залишаться без змін.

Нагадаємо також, що з 16 серпня Україна та Польща запустили повноцінну роботу оновленого пункту пропуску "Краківець – Корчова": останнім там запустили термінал для пропуску автобусів.