Ощадбанк знижує комісію за оплату через POS-термінали

Ощадбанк знижує комісію за оплату через POS-термінали
Тариф на підключення еквайрингу за допомогою програми ОщадPAY становить 1,7%. Фото: Depositphotos

Державний Ощадбанк із 1 лютого встановлює єдиний тариф на еквайринг у розмірі 1,8%. Він діятиме як для існуючих, так і нових клієнтів, повідомляє прес-служба Ощадбанку.

Для клієнтів новий тариф на еквайрингове обслуговування встановлять автоматично.

“Підтримка українського бізнесу з боку Ощадбанку є комплексною. Ми пропонуємо підключення POS-терміналів з програмним РРО від провідних розробників на ринку. разом із НБУ, міжнародними платіжними системами та бізнесом", – резюмував член правління Ощадбанку Антон Тютюн.

Банк пропонує єдиний тариф на підключення еквайрингу з використанням ОщадPay — 1,7% від суми угоди без додаткових платежів за умови зарахування платежів на рахунок у банку. Підключення ПРРО в рамках пілотного періоду є безкоштовним.

Додаток ОщадPay став доступним клієнтам держбанку у серпні 2020 року. Тоді Ощадбанк домовився про запуск ОщадPay з Visa.

У січні цього року в ОщадPay з'явився сервіс фіскалізації безготівкових оплат та оплат готівкою через програмний РРО. Окрім цього клієнтам сервісу доступні наступні опції: вхід до програми з біометрики, PIN-коду або паролю; формування переліку товарів та їх відображення у чеку; функція "швидкий розрахунок" (проведення транзакцій без зазначення переліку товарів).

Слід зазначити, що з 1 січня в Україні стало обов'язковим використання фізичних касових апаратів або програмних РРО для платників єдиного податку другої-четвертої груп.

При цьому спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук обіцяє, що парламент найближчими днями ухвалить закон, за яким ФОП не будуть до кінця року штрафувати за відсутність касових апаратів (РРО) за умови, що вони їх до кінця року встановлять.

Фото: Depositphotos