Російська авіація розбомбила Охтирську ТЕЦ: є загиблі, місто без світла та тепла (ВІДЕО)

Фото: скриншот видео с Facebook-страницы мэра Ахтырки Павла Кузьменко

В Охтирці Сумської області внаслідок авіаудару 3 березня виявилася зруйнованою теплоелектроцентраль. Про це повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

За даними рятувальників приблизно на 18:00, на місці виявлено тіла двох загиблих. Крім того, з-під завалів дістали травмовану жінку, яку передали медикам. Роботи з розбору завалів ведуться 14 бійцями ДСНС із трьома одиницями техніки.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook мер Охтирки Павло Кузьменко, жертвою російського авіанальоту став також залізничний вокзал та житлові райони міста.

За його словами, загинуло багато працівників ТЕЦ. Теплопостачання у місті припинено, електропостачання також відсутнє.

<div><br></div>

Нагадаємо також, що 28 лютого російські війська завдали удару по військовій частині в західній частині Охтирки.

Загинули, за словами голови Сумської обладміністрації Дмитра Живицького, до 70 осіб. Розбір завалів ДСНС та місцеві жителі продовжували навіть 2 березня.

<div><br></div>

Водночас зазначимо, що вранці 3 березня секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данилов заявив, що українські прикордонники та військові вийшли напередодні до кордону з Росією у Сумській області, проте не уточнив цю інформацію.