На Запоріжжі російські військові влаштували бунт: їм не виплачують обіцяних грошей

На Запоріжжі російські військові влаштували бунт: їм не виплачують обіцяних грошей
На Запоріжжі російські військові влаштували бунт: їм не виплачують обіцяних грошей

В окупованому Пологівському районі Запорізької області російські військові влаштували бунт, бо їм не виплачували гроші.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це повідомляє Запорізька ОВА.

"За даними українських розвідників, учора в Пологівському районі області почалися бунти російських військовослужбовців: солдати Росії не хочуть воювати через те, що їм не виплачують обіцяних грошей. Втім, "кадировці" жорстоко вбили трьох призвідників бунту, які готові були здати зброю та їхати додому", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що водночас постачання зброї для російської армії на території Запорізької області не припиняється.

Нагадаємо, у Запорізькій області розпочалися більш інтенсивні бої з російськими окупантами. Наразі тривають бої у Пологівському районі. Крім того, російські загарбники намагаються вести наступальні дії у напрямку до Покровського-Гуляйполя.

Також окупанти готуються до провокацій на Великдень. За попередніми даними, російська армія планує обстріляти храми Запорізької області.

На Запоріжжі тимчасово окупованими залишаються Бердянськ, Енергодар, Токмак, Пологи.

Нагадаємо, російські війська обстріляли з артилерії місто Василівка у Запорізькій області, постраждали кілька будинків у центрі міста та приватний сектор, магазин та депо на залізничній станції "Таврійськ". В результаті одна людина загинула, ще п'ятеро поранено.