Кияни закликають припинити онлайн-трансляції та не публікувати відео

Кияни закликають припинити онлайн-трансляції та не публікувати відео
Фото: Pixabay

Центр протидії дезінформації закликає власників веб-камер у Києві не публікувати у вільному доступі відео та припинити онлайн-трансляції.

"У Києві всіх власників веб-камер і не лише закликають не публікувати у вільному доступі відео та припинити онлайн-трансляції: цим ви допомагаєте ворогові збирати інформацію про наших військових!", – йдеться у повідомленні.

Раніше СБУ рекомендувала не відкривати посилання, схоже на їхню адресу і не сканувати QR-коди про нібито "проходження перевірки".

Перед цим Держспецзв'язку   заявила   про фішингову атаку на жителів України: людям надходять листи з прикріпленими файлами, які заборонено відкривати, тому що це вірус, який надає окупантам доступ до електронного пристрою.

Подібні розсилки можуть бути й у месенджерах.

Нагадаємо, 24 лютого 2022 року президент Російської Федерації Володимир Путін   оголосив   про початок "воєнної спецоперації". Фактично – російські війська вторглися до України.

Українські міста обстріляли ракетами. Йдуть бої із загарбниками. Є жертви серед громадян України як військових, так і цивільних.