На Хмельниччині та Дніпропетровщині скасують комендантську годину у Великодню ніч

На Хмельниччині та Дніпропетровщині скасують комендантську годину у Великодню ніч
Фото: Інформатор

При цьому на Хмельниччині ще скасують "сухий закон".

Так, на Хмельниччині у Великодню ніч скасують комендантську годину. А з 23 квітня скасується заборона на продаж алкоголю. Проте діятимуть окремі обмеження: дозволено продавати алкоголь у торговельній мережі з 10:00 до 17:00, у закладах громадського харчування - з 10:00 до 21:00.

"У ніч з 23 на 24 квітня комендантської години не буде. Проте нагадую, свята мають пройти безпечно. Не нехтуйте сигналами тривоги!", - повідомив голова Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

У свою чергу про відміну комендантської години у Дніпропетровській області повідомив голова Дніпропетровської обласної ради, заступник керівника ради оборони регіону Микола Лукашук на своїй сторінці у Facebook.

"Всі віруючі зможуть відвідати богослужіння. Керівники органів місцевого самоврядування вже отримали вказівку не вимикати вуличне освітлення та за необхідності збільшити кількість громадського транспорту. Вживати алкогольні напої у громадських місцях людям заборонено", – написав Микола Лукашук.

Нагадаємо, що влада закликала українців бути пильними та обережними під час святкування Великодня, оскільки в цей час у Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Харківській та Сумській областях можуть активізуватися диверсійно-розвідувальні групи РФ.