Окупанти обстріляли телевежу у Харкові. Телетрансляція тимчасово припинена

Окупанти обстріляли телевежу у Харкові. Телетрансляція тимчасово припинена
Телевежа в Києві, яка раніше була обстріляна окупантами. Фото: Реаліст онлайн

Через повторний обстріл телевежі в Харкові регіон тимчасово залишився без теле- та радіотрансляції. Однак українці можуть скористатися альтернативними каналами для отримання інформації. Про це повідомили у Держспецзв'язку.

Так, в ході обстрілів знищені технічні приміщення, встановлюється, які збитки були завдані самим вежам.

У відомстві закликали мешканців Харкова та області, які мають таку можливість, скористатися альтернативними каналами отримання об'єктивної інформації.

Окрім ефірного мовлення отримати безплатний доступ до українських телеканалів можна кількома способами:

На супутнику. Українські телеканали розкодовані на супутнику. Це означає, що доступ до мовлення безплатний. Для перегляду телебачення потрібен супутниковий ресівер та супутникова антена система.

В YouTube. Більшість українських каналів мають канали в YouTube. Якщо у вас є швидкий інтернет, знайдіть у мобільному додатку або на веб-сторінці Youtube бажаний канал. Якщо швидкість інтернету невисока, виберіть у налаштуваннях відео нижчу роздільну здатність (три точки у верхній частині відео – якість – 360р або 480р – цього буде достатньо).

На ВТТ-сервісах. На платформах YouTV, Sweet TV, Omega TV, MEGOGO, Kyivstar TV, Oll TV доступ до українського телебачення тепер також безплатний. Знайдіть бажаний канал у програмі або на веб-сторінці улюбленої платформи.

Окрім того, слухайте українське радіомовлення в інтернет-радіо: radioplayer.ua

У додатку "Дія". "Дія TV" транслює телемарафон "UA разом", де 24/7 висвітлюється війна Росії проти України. Кожен може безплатно в реальному часі реально стежити за подіями. Оновіть програму.

Нагадаємо, що в Держслужбі з надзвичайних ситуацій розповіли про альтернативні способи комунікації між абонентами та виклик екстрених служб у разі відсутності мобільного зв'язку.