У роботі Telegram знову стався збій

Фото: Pexels

У роботі месенджера Telegram 17 січня після 16:00 було зафіксовано збій. При цьому, як свідчать дані сервісу Downdetector, близько 18:00 ця проблема зійшла нанівець.

Як зазначається на відповідній сторінці ресурсу, 46% тих, хто заявив про проблему, скаржилися на те, що не працює мобільний додаток, 35% відзначали проблеми з підключенням сервера, а 19% - з надсиланням повідомлень.

Найбільше на проблеми скаржилися користувачі Києва, Санкт-Петербурга, Москви та Ташкента, меншою мірою – Харкова, Дніпра, Мінська, Варшави, Краснодара та Єкатеринбурга.

Крім того, у Росії в понеділок фіксуються серйозні проблеми із соцмережею Instagram. Україну ж вони торкнулися слабо, головним чином у Києві. 59% користувачів у ході цього збою скаржаться на роботу додатку, 31% – веб-сайту, а 10% – на проблеми з профілем.

Також надвечір у великих містах Росії, а також у Києві стали спостерігатися деякі проблеми з доступом до Facebook. Дві третини користувачів скаржаться сам сайт, 20% - на додаток, а 13% - на підключення сервера. Схожа картина спостерігається і з месенджером WhatsApp, проте він збоїть лише у Росії.

Нагадаємо, що минулого року українці неодноразово масово скаржилися на проблеми із роботою Telegram, зокрема у грудні .

При цьому незрівнянно більший ефект для користувачів соцмереж по всьому світу отримав масштабний збій у Facebook , Instagram і WhatsApp 4 жовтня. Telegram же від нього лише виграв: до цього месенджера за наступну добу прийшла рекордна кількість нових користувачів у 70 млн.