НБУ курс:

USD

41,09

-0,00

EUR

45,59

-0,00

Готівковий курс:

USD

41,35

41,30

EUR

45,95

45,80

Юлію Тимошенко помітили на пляжі у Дубаї разом з чоловіком (ФОТО)

Юлію Тимошенко помітили на пляжі у Дубаї разом з чоловіком (ФОТО)
Юлія Тимошенко відпочивала на новорічні свята у Дубаї. Фото: УП

Народний депутат України, голова опозиційної партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вирішила долучитися до кола чиновників, які покинули Україну, щоб відпочити. Журналісти помітили її на пляжі в Дубаї.

Про це повідомила "Українська правда".

За інформацією розслідувачів, Тимошенко засмагала на віллі п'ятизіркового готелю Kempinski, що розміщений на насипному острові Палм-Джумейра (ОАЕ).

Схоже, що лідер "Батьківщини" докладає зусиль, щоб лишитися непоміченою. Наприклад, вона не буває на набережній, де вранці і ввечері прогулюються туристи. Коли вона йде з дому, то сідає до автомобіля не на вулиці, а у підземному паркінгу.

Її змогли зняти на камеру разом з чоловіком лише на приватному закритому пляжі готелю в перші дні січня. Але коли вона зрозуміла, що привертає увагу, то вирішила залишити узбережжя.

За попередньою інформацією, через 5 днів після цього моменту голова партії "Батьківщина" повернулася до Києва. Зауважимо, що президент Володимир Зеленський лише 23 січня увів у дію рішення РНБО щодо виїзду чиновників за кордон. Їм відтепер заборонено виїжджати за межі України із недержавною метою. 

Раніше на закордонних курортах помічали народного депутата Миколу Тищенку, якого вже виключили з фракції та партії "Слуга народу", а також вже колишнього заступника генерального прокурора Олексія Симоненка.