"Укрпошта" запустила марки та колекції мерчу на честь ГУР

мерчі, укрпошта, гур
Нова марка на честь ГУР. Фото: "Укрпошта"

"Укрпошта" запустила предзамовлення на поштовий набір "Головне управління розвідки Міністерства оборони України". До нього увійшли поштові марки та колекції мерчу.

Про це 23 червня повідомила пресслужба компанії.

Перше погашення марки відбудеться в Києві, спецпогашення – у всіх регіонах України. Тираж поштової марки – 1 075 000 примірників, номінал – F (23 грн). До вартості додається 7 грн — на благодійність. В аркуші буде 5 марок та 1 купон. Разом з маркою випустять конверт "Перший день", немаркований художній конверт та художню картку.

Зауважимо, що за передзамовленням можна купити не більше 10 наборів на одне замовлення. Відправка наборів розпочнеться з дати введення поштових марок в обіг, тобто з 30 червня.

Відправку конверта "Перший день" робитимуть за фактом замовлення. Власники філателістичних абонементів отримають посилання на оплату цього випуску на свої електронні скриньки.

Безперешкодно придбати новий поштовий випуск присвячений ГУР можна з 30 червня у відділеннях "Укрпошти", офіційному філателістичному онлайн-магазині компанії та на маркетплейсах eBay і Amazon.

Частини поштового набору містять зображення розвідників, які перебувають на бойових завданнях. Їх зобразив художник Олександр Охапкін, а ГУР МО надало фото для картки.

"Укрпошта" запустила мерчі спільно з ГУР

Колекція мерчу на честь ГУР лімітована, до неї увійшли: футболки "KOSHARA GUNTER" і "Жабʼяче озеро", стікерпак, термопляшка, сумка-шопер та килимок для комп’ютерної мишки.

Марка"Головне управління розвідки Міністерства оборони України" — продовження серії "Слава силам оборони і безпеки України!". Її "Укрпошта" розпочала з випуску "Гвардія наступу" в травні.