Стрілянина у прифронтовому Гранітному: двоє людей загинули, двоє поранені

Правоохоронці затримали двох підозрюваних, а також вилучили речові докази
В результаті стрілянини одна людина загинула на місці, ще одна померла в лікарні. Фото: Нацполіція

13 лютого, близько 00:45, у кафе, розташованому в селі Гранітне Волноваського району (Донецька область), внаслідок конфлікту між відвідувачами розпочалася стрілянина.

Як повідомляє відділ комунікації обласної поліції, на місце події прибули бійці спецпідрозділу КОРД, слідчо-оперативна група поліції Волновахи та бригада швидкої допомоги.

За попередньою інформацією, в результаті стрілянини одна людина загинула на місці, ще одна померла в лікарні, а двоє були госпіталізовані з вогнепальними пораненнями.

Правоохоронці затримали двох підозрюваних, а також вилучили речові докази, зокрема зброю.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Слідчі дії продовжуються під процесуальним керівництвом Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об'єднаних сил.

Нагадаємо, 2 лютого у Києві на вулиці Володимирській біля одного з банків стався конфлікт із масовою бійкою та стріляниною, внаслідок якого є постраждалі.

За тиждень до цього під цією будівлею з боку вулиці між озброєними людьми, які представляли інтереси розташованого в будівлі обмінного пункту, та представниками громадської організації "Український стяг", які вважають його роботу незаконною, почалася стрілянина.