Binance планує запустити в Україні криптовалютну платіжну картку

Найбільша у світі криптовалютна біржа Binance має намір запустити на українському ринку картку у криптовалюті та розвивати цифрове мистецтво.

Про це повідомив генеральний менеджер Binance в Україні Кирило Хом'яков, повідомляє Forbes.

"Ми плануємо зайняти домінуючу частку ринку в Україні. Наразі ми працюємо над запуском в Україні платіжної картки Binance з балансом у криптовалютах та автоматичною конвертацією при платежі. Карта буде реалізована у колаборації з нашими локальними партнерами", – розповів Хом'яков.

За інформацією видання, Binance планує розвивати цифрове мистецтво, яке можна продати та купити на маркетплейсі Binance NFT.

На сьогоднішній день Україна посідає третє місце у світі за розміром маркетплейсу з торгівлі NFT .

Крім того, найближчим часом Binance анонсує створення в Україні першого фан-токену однієї відомої спортивної команди. За допомогою токенів футбольні клуби взаємодіють із фанами та дозволяють їм брати участь у щоденних рішеннях клубу.

Раніше повідомлялося, що криптобіржа Binance оголосила про запуск криптоплатіжної картки на території Європейської економічної зони.

Binance Card працює як звичайна дебетова карта, проте поповнити її можна лише криптовалютами BTC, BNB, SXP та BUSD, у тому числі з біржового гаманця.

Перед цим Binance представила лендингову DeFi-платформу Wing для вирощування нових токенів та виділила $100 млн на підтримку екосистеми децентралізованих фінансів.

Нагадаємо, 24 червня 2020 року криптовалютна біржа Binance додала можливість купувати біткоїн та Tether за українську гривню.