"Мочити в сортирі": Росія ракетним ударом по Одеській області зруйнувала пляжний туалет

"Мочити в сортирі": Росія ракетним ударом по Одеській області зруйнувала пляжний туалет
16 травня РФ завдала удару по берегу моря в Затоці, зруйнувавши базу відпочинку. Але п'ятницю обмежилася руйнуванням туалету. Фото: Одеська обласна прокуратура

Російська армія 20 травня завдала чергового ракетного удару із застосуванням авіації по південній частині Одеської області. Про це йдеться у повідомленні оперативного командування "Південь" Сухопутних військ Збройних сил України.

"Ракетами повітряного базування ворог суттєво зіпсував повітря на півдні Одеської області. Втілюючи один із знакових меседжів свого скаженого диктатора, рашисти, вочевидь, намагалися "замочити в сортирі" осередок нацизму. Зруйновано пляжну вбиральню. Попередньо, крім безнадійно втраченої совісті та репутації агресора, інших втрат нема", - сказано у ньому.

Більш точну інформацію в командуванні не наводять, так само як і не повідомляють поки про цю подію інші силові структури регіону.

Нагадаємо, що армія країни-агресора регулярно завдає ракетних ударів по мосту через міст через Дністровсько-Цареградське гирло у селищі Затока, який сполучає південну частину Одеської області з рештою території України.

Об'єкт було вперше пошкоджено 26 квітня, але вже вранці наступного дня по ньому було завдано другого ракетного удару, після чого залізнично-автомобільний міст закрили для проїзду. Однак ворожі війська на цьому не зупинилися, продовживши обстрілювати його 2 травня, 10 травня, а також двічі влучили в міст у ніч проти 17 травня.

Водночас під час обстрілів цієї місцевості ударів вже неодноразово зазнавала курортна інфраструктура селища Затока. Зокрема, 16 травня було пошкоджено дві бази відпочинку та 15 будинків, а також тяжко поранено 6-річну дівчинку.